Tri humanitarne utrke za djecu u Beninu

29.05.2023.

11:21

Autor: Hina/HRT/V.M.

Utrka 2017. godine

Utrka 2017. godine

Foto: Petar Glebov / Pixsell

Humanitarna organizacija Marijini obroci organizira 4. lipnja u Zagrebu humanitarnu utrku Trčimo za Dijete 31 Tvojih 5 za njihov svijet, sav iznos od kotizacija i donacija namijenjen je za školsku kuhinju Zagreb, Hrvatska u Beninu, u kojoj 702 djece prima tople obroke.

Utrka će se održati u Parku Bundeku, program, prijave i podizanje startnih brojeva počinje u 9 sati, a dječja utrka na 800 metara u 10 sati. Preporučena kotizacija je dva eura.

Start utrke za odrasle od pet kilometara počinje u 11 sati, a preporučenom donacijom za kotizaciju od 11 eura omogućuje se da jedno dijete prima Marijine obroke čak šest mjeseci.

Za djecu i odrasle volonteri Marijinih obroka pripremili su popratne sadržaje.

- Dan prije, u subotu, 3. lipnja, u Splitu se održava humanitarna utrka Trčimo za obrok više, dok će Slavonski Brod domaćinom takve utrke biti u subotu, 17. lipnja, najavili su iz Marijinih obroka.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram, TikTok i YouTube!