16:37 / 22.03.2018.

Autor: E.L.S./V.P./HRT

Upoznajte našu vrsnu ginekologinju, doktoricu Ullu Marton

-

-

Foto: - / -

Konstantno se usavršava i obogaćuje svoja znanja, stoga ne čudi što je jedna od omiljenih liječnica brojnih pacijentica.
Budući da je odrastala u obitelji liječnika, njen životni poziv bio je posve logičan. Iako je željela drugu specijalizaciju, životni smjer odveo ju je u područje ginekologije, što se pokazalo kao sjajan odabir. Danas je vrsna stručnjakinja, poznata po holističkom pristupu pacijentici.

Karijeru je posvetila očuvanju zdravlja žena, iako joj to nije bio prvotni odabir. Konstantno se usavršava i obogaćuje svoja znanja, stoga ne čudi što je jedna od omiljenih liječnica brojnih pacijentica.

Ono malo slobodnog vremena koje joj preostaje, doktorica posvećuje humanitarnom radu. Njenim humanitarnim djelovanjem i akcijama, prikupljena su brojna sredstva za mnogobrojne institucije koje skrbe za nemoćne i potrebite. Za jednu akciju dobitnica je i državne nagrade.

Upoznajte našu vrsnu doktoricu Ullu Marton.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!