Upoznajte vrsnog otorinolaringologa prof. Roberta Trotića

21.02.2018.

18:17

Autor: T.V./HRT

-

-

Foto: - / -

Naš vrsni profesor nekoliko fakulteta u Zagrebu, član prestižnih svjetskih i europskih udruženja, izvrstan otorinolaringolog je profesor Robert Trotić. Odlučili smo nakratko zaviriti u prošlost i prisjetiti se početaka u sjajnoj karijeri ovog vrsnog liječnika.
U našoj rubrici Profil liječnika, upoznajte vrsnog otorinolaringologa, profesora Roberta Trotića. Već tri desetljeća radi kao pročelnik Katedre za otorinolaringologiju u Vinogradskoj bolnici, bio je član prvog operacijskog tima koji je 1996. ugradio umjetnu pužnicu. No to je samo dio uspjeha iz njegove bogate karijere.

Naš vrsni profesor nekoliko fakulteta u zagrebu, član prestižnih svjetskih i europskih udruženja, izvrstan otorinolaringolog je profesor Robert Trotić. Odlučili smo nakratko zaviriti u prošlost i prisjetiti se početaka u sjajnoj karijeri ovog vrsnog liječnika:

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!