15:42 / 20.03.2020.

Autor: K.D./HRT

Vježbanjem i kod kuće održite zdravlje

Foto: Matko M. Švarc

Foto: Matko M. Švarc

Foto: - / -

Nakon prijedloga novih recepata koje možete isprobati, vrijeme je i za tjelovježbu! Stara latinska izreka kaže "U zdravom tijelu, zdrav duh" pa kako bismo očuvali oboje, dajte mašti na volju i učinite nešto za sebe!
Što je tu je - moramo biti doma i misliti na sebe ali i na druge. Pa, uljepšajmo si barem malo ove teške dane. Nakon prijedloga novih recepata koje možete isprobati, vrijeme je i za tjelovježbu!

Neke osnove svatko tko zna lagani skip - trčanje u mjestu, čučnjevi, sklekovi, trbušnjaci, leđnjaci, preskakanje zamišljenog užeta, vježbe na lopti, istezanje - sve je dobro došlo!

Ukoliko više volite stručnu pomoć, u našem kutku Magazina "Vježbajte s nama" izaberite između mnoštva različitih tehnika, intenziteta i stilova vježbi. Svakako ćete naći nešto za sebe i ukućane, a preporučujemo da ih isprobate sve i otkrijete koje vam vježbe najviše odgovaraju.

Ako ste u dobroj formi, evo odličnih ideja za vježbanje u paru:

U sklopu naše "Škole na Trećem" emitiramo kratke vježbe koje izvode naši vrhunski sportaši. Slobodno se pridužite klincima i održite, ili se dovedite, u dobru formu. Isječke potražite na našem YouTube kanalu  ili na platformi HRTi.

Stara latinska izreka kaže "U zdravom tijelu, zdrav duh" pa kako bismo očuvali oboje, dajte mašti na volju i učinite nešto za sebe!

Za kraj se nasmijte, i budite kreativni poput vježbača iz videa:

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!