16:27 / 20.09.2020.

Autor: I.Z./Vijesti/IMS/HRT

Zagreb: Počeo Gravelman, humanitarna biciklistička utrka s crvenim nosovima

-

-

Foto: - / -

Utrka je zamišljena tako da sudionici na biciklima bježe takozvanim lovcima, a za svaki kilometar u kojem ih lovci ne uspiju prestići, donira se kuna udruzi Crveni nosovi.
Počeo je Gravelman Zagreb, humanitarna biciklistička utrka s crvenim nosovima duga 100 kilometara.

Start i cilj su joj na Bundeku. Utrka je zamišljena tako da sudionici na biciklima bježe takozvanim lovcima, a za svaki kilometar u kojem ih lovci ne uspiju prestići, donira se kuna udruzi Crveni nosovi.

Akciji su se odazvali profesionalci i poznate osobe.

- Sretni smo što smo uspjeli u ovom trenutku, u ovoj godini, organizirati ovaj event na Bundeku koji je namijenjen svim biciklistima, ne samo profesionalcima, ne samo onima koji vole utrke, nego svima koji žele se okušat u borbi protiv slavnih sportaša i biciklista, rekao je direktor utrke Tomislav Zobec.

- Evo, došli smo malo, kao što kažete, za te humanitarne svrhe, to je uvijek dobro. S ekipom malo se vozit, lijep je dan, malo po nasipu, dodao je veslač Martin Sinković.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!