08:19 / 13.08.2018.

Autor: E.L.S./HRT

Zaplešite argentinski tango

-

-

Foto: - / -

Svladajte ili unaprijedite pokrete ovog krasnog plesa uz upoznavanje argentinski tango kao ples, glazbu i poeziju te obogatite svoj društveni aspekt.
Razmišljate o bavljenju nekim oblikom rekreacijom? Kada shvatite da je rekreacija potreba, a ne obaveza, tada ćete se naći u situaciji da hodate, trčite, hodate, planinarite ili plešete. Prekrasan je osjećaj kada učinite nešto za svoje tijelo i duh. Količina serotonima je na višoj razini, a poletnost i osmjeh na vašim licima je učestaliji.

Pridružite se inovativnoj školi argentinskog tanga. Svladajte ili unaprijedite pokrete ovog krasnog plesa uz upoznavanje argentinski tango kao ples, glazbu i poeziju te obogatite svoj društveni aspekt. Sati se održavaju u centru Zagreba.

Libertango je projekt koji njeguje kulturu argentinskog tanga i djeluje u sklopu Instituta za kreativne komunikacije i medije - Auditorium media Zagreb. Pruža publici sve što postoji u argentinskom tangu, sa svih mogućih aspekata izražavanja (slikarstvo, fotografija, pokret, glazba, ... ). Njegov cilj je osloboditi kreativnost i produbiti socijalne vještine polaznika i prisutnih uz ugodnu atmosferu. Izaberete li tango u bilo kojem njegovom segmentu, naš cilj vas je usmjeriti i ostaviti slobodnima, poručuju iz Libertanga.

Gdje se održava škola, zašto plesati baš argentinski tango, kako izgleda poduka... o svemu tome govorili su u emisiji "Dobro jutro, Hrvatska" Jelena Somogyi, direktorica i voditeljica te maestra Instituta argentinskog tanga LiberTango - Auditorium media i Mario Medvedec.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!