Zimska škola plivanja u Bjelovaru

03.01.2019.

16:15

Autor: HRT

-

-

Foto: - / -

Polaznici male zimske škole plivanja su djeca od pet i šest godna, a program je licenciran i odobrilo ga je Ministarstvo znanosti i obrazovanja.
Bjelovarski vrtićanci ove zime mogu naučiti plivati. Iako njihov grad nema zatvoreni bazen, djeca iz vrtića besplatno mogu učiti plivati. Koristit će zatvoreni bazen jednog privatnog doma za starije i nemoćne, a zimsku školu plivanja plaća grad Bjelovar.

Kako se riješiti mogućeg straha od vode, napraviti prve zaveslaje, ali i ako treba prvi put hrabro zaroniti. Sve to naučit će bjelovarski mališani. Iako je riječ o osnovama održavanja na vodi, dosadašnja su iskustva pokazala da je pod stručnim vodstvom većina djece naučila ne samo održavati se na vodi već je i proplivala.

Drugu godinu zaredom program vodi bjelovarski plivački klub. Polaznici male zimske škole plivanja su djeca od pet i šest godna, a program je licenciran i odobrilo ga je Ministarstvo znanosti i obrazovanja.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!