19:21 / 11.10.2019.

Autor: K.D./HRT

5.com s Danielom: Severina i Ivan Šarić u "igri šaputanja"

-

-

Foto: - / -

Nakon što su oboje zaključili da je previše kandidata u predsjedničkoj utrci i da im saborski zastupnici "kradu" posao, Severina je stand-up komičara Ivana Šarića zamolila da joj održi instrukcije iz svoje profesije.
Najtraženiji predsjednički kandidati bili su jedna od tema talk-showa 5.com Daniele Trbović. Nakon što su oboje zaključili da je previše kandidata u predsjedničkoj utrci i da im saborski zastupnici "kradu" posao, Severina je stand-up komičara Ivana Šarića zamolila da joj održi instrukcije iz svoje profesije.

Uoči svoje turneje "Magic" Severina je, govoreći o grandioznim brojkama magične turneje, priznala da PR "uvijek pretjeruje" i da - kada nestane svjetla pozornice - ostaje svjetlo u srcu, "i onda ste dovoljni sami sebi". Šarić je u svom stilu ovu Severininu izjavu "poklopio" rekavši da bi bila idealnom za poruku iz boce.

Šarić je nakon četiri popunjene dvorane KD Vatroslava Lisinskog napunio i malu dvoranu Doma sportova i osigurao si status našeg najvećeg stand-up komičara. Kazao je da mu je bolje što je sam na nastupu, pozitivnu tremu ima deset minuta prije i to mu je - dodaje - predivno. Kad stane na pozornicu, to je to.

- U traženju balansa između biti full nabrijan i full opušten, recept je vizualizacija udisanja roza, a izdisanja crnog zraka, otkriva svoju metodu. Severina se pak, kaže, opušta žešće - uzme palicu i tuče po jastucima. Od Severine u emisiji doznajemo i o njenim počecima, nekima od njih i na HRT-u, a od Šarića zašto se najviše šali na račun političara.

U emisiji su zapjevali oboje, a nasmijali do suza "igrom šaputanja". Svaki je imao minutu da otkrije čim više zadanih pojmova koje im je Daniela čitala dok su na slušalicama čuli buku. Kako u takvim uvjetima čuti riječi poput "dražiti", "halteri", "konjokradica" i "kukumar", donosimo u videu, a cijelu emisiju pogledajte na našoj platformi HRTi.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!