20:11 / 15.04.2021.

Autor: Šime Kovačević/Dobro jutro, Hrvatska/V.M./HRT

650 tisuća kuna ulaže se u kina Mediteran

Ljetno kino Bačvice

Ljetno kino Bačvice

Foto: Ivo Čagalj / PIXSELL

Ususret novoj ljetnoj sezoni investicijski natječaj Ministarstva kulture dodijelio je za kina kojima programski i logistički upravlja Kino Mediteran ukupno 650 tisuća kuna.

250 tisuća kuna osigurano je za nastavak obnove splitskog Ljetnog kina Bačvice. Ovo je treća investicijska potpora u tri godine koliko Kino Mediteran i Centar za kulturu i cjeloživotno obrazovanje Zlatna vrata upravljaju prostorom, a nakon ulaganja u opremu i sanaciju vanjske ograde, kroz ovu investiciju osigurat će se sigurnosni i protupožarni izlazi te pristupni put za osobe s invaliditetom. 

- Sanacija ljetnog kina nastavlja se u Splitu, a započinje u Supetru, dok će Hvar i Bol dobiti nova projekcijska platna. Kino u Podgori očekuje novi sustav grijanja i hlađenja, najavljuju iz Kina Mediteran.


Detalje o investicijama ekipa emisije Dobro jutro, Hrvatska doznala je od direktora Kina Mediteran Alena Munitića i ravnateljice Zlatnih vrata Danijela Ćukušić

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!