15:46 / 01.12.2018.

Autor: V.K./HRT

Advent u Zagrebu i Radio Sljeme - dva prepoznatljiva zagrebačka brenda

-

-

Foto: - / -

"Advent u Zagrebu" i Radio Sljeme - dva prepoznatljiva zagrebačka brenda - i ove godine udružuju snage i predstavljaju najbolje od Zagreba u prosincu.
"Advent u Zagrebu" i Radio Sljeme - dva prepoznatljiva zagrebačka brenda - i ove godine udružuju snage i predstavljaju najbolje od Zagreba u prosincu. Do kraja godine, s ekskluzivne lokacije iz kućice kod Ledenog klizališta na Trgu kralja Tomislava, HRA Radio Sljeme emitirat će velik dio svog, blagdanski obojanog, programa.

Uz redovite emisije, ponedjeljkom, utorkom i četvrtkom od 14 do 20 sati te petkom od 17 do 20 i subotom od 10 do 13 sati, najzagrebačkiji radio bit će "glas Adventa" u Zagrebu i njegovih mnogobrojnih događanja.

Suradnja počinje na otvorenju ovogodišnje manifestacije, u subotu, 1. prosinca 2018., a završava - nadajmo se - novim turističkim rekordima najboljeg Adventa u Europi! - naglasila je urednica Radio Sljemena Tanja Baran.

"Iza nas je Ledeni park i svi oni koji dođu na Advent u Zagrebu kod nas će se ugrijati i mi ćemo ispitivati ćemo kakva je ponuda iza nas“, rekla je Baran.

Ivan Hlupić je rekao kako nas ove godine u programu Radio Sljemena očekuje
„u 17 sati pali se prva adventska svijeća na Manduševcu, nakon toga selimo se u kućicu i zatim je u 18 sati otvorenje Ledenog parka i u 19.45 paljenje tisuću lampica na Zrinjevcu, što je uvijek lijepo za vidjeti“, rekao je Hlupić.

"Želimo se uvijek zabaviti. Biti će pjesme , ali i stati ćemo na klizaljke“, najavila je Baran i naglasila kako "želimo da oni koji rade dobiju posebnu priču što se događa u gradu."
-

-

Foto: - / -

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!