23:03 / 12.05.2019.

Autor: HRT

Amerikanka Rosie proslavila 86. rođendan - skokom s padobranom

-

-

Foto: - / -

"Bill, bio si u krivu. Bilo mi je predivno, još sam živa i u jednom komadu", poručila je 86-godišnja Rosie svom pokojnom mužu koji nije želio da ona skoči s padobranom.
Tijekom života, u pokušajima da ispunimo svoje želje susrećemo se s preprekama - neke si namećemo sami, neke nam nameću drugi. Nakon smrti muža, Amerikanka Rosie Johnson za 86. rođendan napokon je sebi priuštila nešto što je dugo željela. I uživala je u tome.

Rosie je bez straha skočila s tri tisuće metara. Na let su je ispratili prijatelji. Sve je dobro prošlo i prizemljila se bez problema. O skoku s padobranom sanjala je godinama, ali podršku supruga - nije imala.

Skok iz aviona nije za strašljive ili one slabog srca pa ni za one u zrelim godinama. Zato je Rosie ipak prvo zatražila savjet liječnika koji joj je rekao da može raditi što god poželi. Nakon slijetanja imala je i poruku za pokojnog muža.

- Bill, bio si u krivu. Bilo mi je predivno, još sam živa i u jednom komadu.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!