Andrea: Moram se suzdržati da ne upadnem u raspravu; Jelena: Velika sam štreberica

24.03.2023.

18:21

Autor: Kod nas doma/I.Z./HRT

Andrea Andrassy i Jelena Perčin

Andrea Andrassy i Jelena Perčin

Foto: Kod nas doma / HRT

Uoči početka 12. sezone showa "Zvijezde pjevaju" ovogodišnji natjecatelji sa svojim mentorima ozbiljno se pripremaju za sutrašnji nastup. 

Ivan: Andrea pjeva jako dobro


Pjevač Ivan Penezić, mentor Andree Andrassy kazao je kako je presretan što je baš mentor Andrei. Iako je debitant kao mentor, nema tremu i jedva čeka početak showa.


Ivan je naglasio da Andrea pjeva jako dobro i da je zadovoljan njezinim glasovnim mogućnostima.


Spisateljica i kolumnistica Andrea Andrassy istaknula je kako nije imala tremu za show, ali čim je počela uvježbavati nastup za sutrašnju emisiju ruke su joj se počele tresti, ali i glas joj je počeo drhtati. Vjeruje da će i komentari žirija biti dobri.


- Samo se moram suzdržati da ne upadnem u raspravu, rekla je.


Penezić je rekao kako stanuje blizu Andree, te im je to velika prednost.

Bojan: Kod Jelene se vidi napredak


Glumica Jelena Perčin naglasila je da nema veliko samopouzdanje što se tiče pjevanja. Poručila je da baš u showu "Zvijezde pjevaju" prvi put pjeva, i da se prvi put susreće s bendom, ali je vrlo opuštena.


Njezin mentor, pjevač Bojan Jambrošić kazao je da show "Zvijezde pjevaju" za njega znači veliko iskustvo i da u svakom showu nešto nauči.


Jelena je istaknula kako ona i Bojan puno vježbaju, jer je velika štreberica.


Bojan je dodao kako se kod Jelene vidi napredak.


Andrea i Ivan, ali i Jelena i Bojan naglasili su da nisu imali problema s odabirom pjesama, te da očekuju u showu dobru zabavu. 

Cijeli razgovor pogledajte u nastavku: 

Novi mentori


U 12. sezoni premijerno kao mentori predstavljaju Ivanka, ZSA ZSA, Ivan i Vjeko, ali ne sumnjamo da će i oni biti izvrsni poput svojih, već iskusnijih kolega. Parovi ovogodišnje sezone su:

- glumica Lucija Šerbedžija i Ivanka Mazurkijević

- chef Ivan Pažanin i ZSA ZSA

- glumica Jelena Perčin i Bojan Jambrošić

- modni dizajner Boris Banović i Ivana Kindl

- spisateljica i kolumnistica Andrea Andrassy i Ivan Penezić

- voditelj i komičar Davor Jurkotić i Gina Damjanović

- voditeljica i podcasterica Ana Radišić i Alen Đuras

- glumac Lovro Juraga i Vjeko Ključarić

Donosimo osvježenja


U novoj sezoni od sedam epizoda i ovaj put donosimo osvježenja: u dvije epizode o konačnom poretku odlučivat će dodatni dueli, a u finalnoj emisiji otkrit ćemo pjesme koje su zvijezdama obilježile život.

Žanrovi su ostali isti - samo se novi val vratio umjesto mjuzikla, te ponovno slušamo pjesme odjevene u pop, funk, rock, dance, šansonu, hip hop i baladu.

Ocjene i komentare i ove će sezone davati omiljeni ocjenjivački trio: Danijela Martinović, Mario Lipovšek Battifiaca i Marko Tolja.

I ove sezone obećajemo puno dobrih pjesama, kvalitetnih izvedbi, veselja, smijeha, zabave za cijelu obitelj - u udarnom terminu subotom na HTV1.

I ove sezone obećajemo puno dobrih pjesama, kvalitetnih izvedbi, veselja, smijeha, zabave za cijelu obitelj - u udarnom terminu subotom na HTV1.

Redatelj showa je Tihomir Žarn, scenarist Alen Đurica, voditelji Barbara Kolar i Duško Ćurlić, a urednica projekta Uršula Tolj.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!