Ante Batinović najavio bogatu glazbenu jesen

12.09.2018.

11:23

Autor: E.L.S./HRT

-

-

Foto: - / -

Večeras u Močvari na trnjanskom nasipu nova velika afrička zvijezda - King Ayisoba... U Mostaru - Mostar sevdah Reunion!
Bogati glazbeni kraj ljeta a slijedi i još bogatija jesen. Rujan će obilježiti veliki spektakl Massima na zagrebačkoj Šalati i Četiri tenora u Ciboni...

Večeras u Močvari na trnjanskom nasipu nova velika afrička zvijezda  - King Ayisoba... U Mostaru - Mostar sevdah Reunion!

Možda neki i ne znaju a neki su pak zaboravili da je Neno Belan uletio na velika vrata u hrvatsku pop-glazbu kao vođa i frontman grupe Đavoli iz Splita. Podsjetit će nas na to krajem mjeseca u Boogaloo kada će on i njegovi riječki Fiumens izvoditi pjesme Đavola kojih odavna naravno nema.

Kraljica za kraj. Uskoro će kino dvoranama vladati film Bohemian Rhapsody o grupi Queen a prije toga izlazi soundtrack sa posebnim dodacima među kojima snimka nastupa Queenovaca 1985. godine na Wembleyu!

Više o novostima u glazbi, pogledajte u videoprilogu.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!