22:04 / 16.03.2018.

Autor: E.L.S./HRT

Apel Zecova za Uskrs

-

-

Foto: - / -

Cijeli se događaj održava s porukom "Ne kupujte kuniće za Uskrs" jer te životinje nerijetko nakon blagdana postaju neželjeni kućni ljubimci.
Udruga Zecovi slavi deseti rođendan. Proslavit će ga danas, 17. ožujka od 10.30 do 13 sati u Životinjskom kutku (Vlaška 105, Zagreb).

Građane, a posebno one najmlađe, čeka edukativni program o kunićima, a kuniće uređivanje. Cijeli se događaj održava s porukom "Ne kupujte kuniće za Uskrs" jer te životinje nerijetko nakon blagdana postaju neželjeni kućni ljubimci.

Oni koji se o njima žele kvalitetno brinuti, u Kutku će moći doznati kakvu kunići trebaju njegu te smještaj. Bit će to prigoda i da udome nekog od kunića.

Djeca će se moći uključiti i u likovnu radionicu, a da sve bude veselije, na druženje mogu ponijeti i svoje plišane dugouhe prijatelje. Ako pak imaju one prave, besplatno ih mogu urediti. Stručnjaci će im pregledati uši, podrezati noktiće, provjeriti spol i sl.

Za podne se priprema rezanje torte uz puhanje svjećica. Zecovi će za svoj prvi jubilarni rođendan djecu počastiti i najpoželjnijim uskrsnim zečićima – onim čokoladnim.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!