07:54 / 20.12.2018.

Autor: E.L.S./Hina

Barack Obama kao Djed Mraz dijelio darove bolesnoj djeci

-

-

Foto: - / -

Imao sam prigodu razgovarati s predivnom djecom i njihovim obiteljima - čuje se kako govori na snimci stavljenoj na Twitter dječje bolnice u Washingtonu.
Bivši američki predsjednik Barack Obama odjeven u Djeda Mraza jučer je nenajavljeno posjetio bolesnu djecu u jednoj bolnici u Washingtonu.

S kapicom na glavi i vrećom na leđima, prethodnik Donalda Trumpa razvedrio je bolničke dane malim pacijentima kojima je podijelio darove.

- Samo vam želim svima zahvaliti. Imao sam prigodu razgovarati s predivnom djecom i njihovim obiteljima - čuje se kako govori na snimci stavljenoj na Twitter dječje bolnice u Washingtonu.

- Kao otac dviju djevojčica, mogu zamisliti da je u ovoj situaciji najvažnije imati osoblje, liječnike i sestre, koji se o njima brinu, bdiju, i tu su za njih, da ih drže za ruku.

Sudeći po velikom pljesku stotinjak okupljenih osoba, pacijenata i osoblja bolnice, popularnost bivšeg predsjednika nije se smanjila, ocjenjuje francuska agencija AFP.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!