09:54 / 07.02.2018.

Autor: DJH

Batinović: Zagreb živi punim plućima svjetske glazbene metropole

-

-

Foto: - / -

Glazbenim stilom koji se proteže od eksperimentalnog rocka i elektropopa do jazza i soft rocka, Annie Clark je renesansna žena za 21. stoljeće.
Dobitnica Grammyja, iznimna gitaristica i jedna od najcjenjenijih umjetnica svoje generacije, Annie Clark, poznatija kao St. Vincent, na 13. INmusic festivalu održat će svoj premijerni nastup u Hrvatskoj.

Annie Clark, poznatija u umjetničkom svijetu kao St. Vincent, je američka kantautorica, multi-instrumentalistica, redateljica i, kako je znaju nazivati, gitarska heroina 21. stoljeća, čiji nastupi uživo redovito nadilaze očekivanja publike i kritike.

Glazbenim stilom koji se proteže od eksperimentalnog rocka i elektropopa do jazza i soft rocka, Annie Clark je renesansna žena za 21. stoljeće, a svoje umijeće i izvođačku energiju donosi na glavnu pozornicu INmusic festivala #13!

O St.Vincent, jednoj od, u svemu najizazovnijih sudionika ovogodišnjega INmusic festivala, ali i o grupi Chui i Jazz orkestru HRT-a, Božu Vreći i Simfonijskom orkestru Berlinskog radija govorio je glazbeni kritičar Ante Batinović.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!