08:01 / 17.04.2020.

Autor: HRT

Besposleni paparazzi - zvijezde skrivene u svojim domovima

Pixabay/ilustracija

Pixabay/ilustracija

Foto: - / -

Tražena roba su fotografije glumca Ben Afflecka dok šeta pse ili glumice Cameron Diaz dok ide po namirnice, a za iste kadrove tuku se deseci fotografa.
Uz holivudske zvijezde u karanteni, skrivene u svojim domovima, ozloglašeni paparazzi u Los Angelesu bez posla su unatoč rastućem interesu za fotografijama slavnih.

Restorani i mondeni klubovi uobičajeno okruženi hordama fotografa sada su zatvoreni. Kalifornija je prošlog mjeseca uvela niz mjera zabrane kretanja kako bi ograničila širenje koronavirusa.

Koronavirus - epidemija iz minute u minutu
Sve o koronavirusu

To sada znači da su tražena roba fotografije glumca Ben Afflecka dok šeta pse ili glumice Cameron Diaz dok ide po namirnice, a za iste kadrove tuku se deseci fotografa.

- Svaka je fotografija sa sunčanim naočalama i s maskom i to su jedine fotografije koje možete slikati - kaže Randy Bauer, osnivač foto agencije Bauer-Griffin specijalizirane za fotografiranje slavnih.

Bauer procjenjuje da je broj emitiranih fotografija u njegovoj agenciji pao preko noći 95 posto. Umjesto 7000 fotografija sada emitira oko 500.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!