Bili smo na snimanju "Crno-bijelog svijeta"

21.06.2020.

18:33

Autor: Maroje Vučićević/Dnevnik/IMS/HRT

-

-

Foto: - / -

Hit-serija HRT-a "Crno-bijeli svijet" na zadovoljstvo brojnih gledatelja dobiva nastavak.
Hit-serija HRT-a "Crno-bijeli svijet" na zadovoljstvo brojnih gledatelja dobiva nastavak. Ovih dana snima se 4. sezona. Svi poznati likovi nekoliko su godina stariji, sredina je osamdesetih i sve postaje još zanimljivije.

Crno-bijeli svijet i u ovoj sezoni odiše živim bojama. Godine su 1985. i 86. Cibonino osvajanje Kupa prvaka i katastrofa u Černobilu samo su neki događaji koji ocrtavaju svijet poznatih junaka.

Uz već poznate likove koji su dodatno začinjeni, tu je i niz novih osoba i zanimljivih situacija.

Scenaristi i redatelji Goran Kulenović i Igor Mirković ove su godine letvicu u svakom pogledu postavili još više - i što se tiče radnje i likova.

Glumica Mia Melcher objasnila je što mlade glumce, a vjerojatno i publiku privlači ovoj seriji.

- Ta neka sjećanja koja imaš ili pamtiš preko mame i tate, sada imaš priliku vidjeti sve to nekako uživo danas i to igra veliku ulogu, rekla je Melcher.

Crno-bijeli svijet na male ekrane dolazi iduće godine, a kao dobro upakiran nostalgični proizvod u kojem nastupa više od 200 glumaca zasigurno će osvojiti publiku svih naraštaja.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!