17:23 / 11.09.2019.

Autor: HRT

Bili smo na snimanju pilota 'Milijunaša' i razgovarali s Tarikom

Foto: Marin Tironi/PIXSELL

Foto: Marin Tironi/PIXSELL

Foto: - / PIXSELL

Tko želi biti milijunaš? - povratak najuspješnijeg svjetskoga game-showa.
Bili smo na snimanju pilot emisije nove sezone kviza Tko želi biti milijunaš? Upitali smo zaštitno lice kviza Tarika Filipovića nekoliko brzopoteznih pitanja.

Rekao nam je koji mu najdraži kviz, a koji nogometaš, hoće li mu nedostajati lovac Dean Kotiga te odgovorio na milijunsko pitanje.Kviz počinje 8. sezonu prikazivanja na HTV-u nakon gotovo desetljeće duge stanke. Sedam sezona emitirano je od 2002. do 2010. i bilježile su rekordnu gledanost. Dosad je samo jedna osoba postala 'milijunašem' točnije 'milijunašicom', tj. odgovorila točno na svih 15 pitanja - Mira Bićanić godine 2003.

Redatelj kviza je Dalibor Sokolić, a urednik Igor Grković.  

"Tko želi biti milijunaš?" nudi jedinstvenu priliku za ostvarenje snova, za osvajanje novčanog iznosa koji može promijeniti sve. Mogu li natjecatelji izdržati pod teretom očekivanja, s milijun razloga da daju najbolje od sebe u najuspješnijem svjetskom game-showu?

"Tko želi biti milijunaš?" je natjecanje u kojem je opće znanje neodvojivo od ljudske prirode: od koncentracije, strategije i mentalne snage pojedinca. Izazov je to u kojem natjecatelji pomiču svoje granice odgovarajući na pitanja čija novčana vrijednost raste kako igra odmiče. Izazov kojem će uspjeti odgovoriti samo najpripravniji, odlučni kad im se postavi pitanje: "Je li to Vaš konačni odgovor?".

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!