09:48 / 05.01.2019.

Autor: D.M./HRT

Bite my style - moda za odvažne

-

-

Foto: - / -

I sada kada su prošla sva slavlja, kada smo najsvečanije oprave spremili do sljedeće prilike, vrijeme je da uskočimo u nešto ugodno i toplo, ali i odvažno i energično.
I sada kada su prošla sva slavlja, kada smo najsvečanije oprave spremili do sljedeće prilike, vrijeme je da uskočimo u nešto ugodno i toplo, ali i odvažno i energično. Baš takva je kolekcija Bite my style Zorana Aragovića.

U emisiji "Dobro jutro, Hrvatska" Zoran Aragović predstavio je kolekciju inspiriranu glazbenim smjerovima punkom i rockom. Kolekcija odražava njegovu viziju snažne, buntovne i energične žene.

Kolekcija je nosiva u dnevnim i večernjim izdanjima, a kada je riječ o krojevima,  sežu od onih naglašenog volumena (ponajviše u kaputima i suknjama) pa sve do pripijene i ženstvenije forme koje naglašavaju tijelo (poput suknji olovka kroja i haljina).

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!