07:38 / 11.04.2020.

Autor: K.D./HRT

Biti Whitney Houston

Whitney Houston (Foto: Pixabay)

Whitney Houston (Foto: Pixabay)

Foto: - / -

Iako je Whitney zaradila milijune dolara, imala više uzastopnih brojeva jedan nego The Beatles i postala priznata kao jedan od najvećih glasova svih vremena, ipak nije imala tu slobodu biti svoja i vjerna sebi, umrijevši prerano sa samo 48 godina.
Imala je sve - božanski glas, divan stas, iznimnu karijeru, obitelj, ali to nije bilo dovoljno za sreću. Jedna od najvećih pjevačica svih vremena Whitney Houston bila je utjelovljenje superzvijezde, američka princeza, najnagrađivanija pjevačica u povijesti. Krhka i nesigurna, Whitney je u pjesmama poput "The Greatest Love Of All", "When You Believe",  "You Light Up My Life", "I Will Always Love You", "One Moment in Time" slavila snagu žene, koju sama nije do kraja ostvarila.

Iako je Whitney zaradila milijune dolara, imala više uzastopnih hitova na samim vrhovima ljestvica, čak više od samih The Beatlesa, i postala priznata kao jedan od najvećih glasova svih vremena, ipak nije imala tu slobodu biti svoja i vjerna sebi. Umrla je prerano sa samo 48 godina.

Dokumentarni film "Whitney: Biti svoja" hvaljenog redatelja Nicka Broomfielda i Rudija Dolezala nudi jedinstveni pogled iza kulisa ove kraljice popa na vrhuncu slave i na okolnosti koje su doprinijele prekidu njezine karijere i preranoj smrti 2012. godine. Sastavljen većinom od nikad viđenih snimaka i ekskluzivnih nastupa uživo, dokumentarac donosi nevjerojatnu i dirljivu životnu priču Whitney Houston s komentarima njezinih najbližih. Pogledajte ga u noći s nedjelje na ponedjeljak u 1:15 na Drugom.
"