21:14 / 01.09.2020.

Autor: V.K./Hina

Bivša suradnica Melanije Trump otkrila škakljive detalje iz Bijele kuće

Foto: REUTERS/Kevin Lamarque

Foto: REUTERS/Kevin Lamarque

Foto: - / REUTERS

Memoari bivše suradnice prve američke dame Melanije Trump otkrili su škakljive detalje o Bijeloj kući uoči izbora na kojima će njezin suprug Donald Trump tražiti novi mandat na čelu Amerike.
Memoari bivše suradnice prve američke dame Melanije Trump otkrili su škakljive detalje o Bijeloj kući uoči izbora na kojima će njezin suprug Donald Trump tražiti novi mandat na čelu Amerike, piše BBC.

U knjizi "Melanija i ja", Stephanie Winston Wolkoff tvrdi da je tijekom nekadašnjeg prijateljstva s Melanijom svjedočila "prijevarama" i "obmanama".

Bijela kuća prozvala je tu knjigu "bizarnim izvrtanjem istine".

Winston Wolkoff je dugo godina radila za magazin Vogue, organizirajući im društvene događaje, a u svojoj knjizi opisuje napetosti između gospođe Melanije Trump i njezine pokćerke Ivanke koju Melanija navodno često naziva princezom.

U knjizi piše da je Melanija, obožavateljica emojia, autorici jednom poslala tekstualnu poruku u kojoj je Ivanku Trump i njezina supruga Jareda Kushnera prikazala kao zmije, prenosi BBC.

Winston Wolkoff je kazala da je njezino 15 godina dugo prijateljstvo sa Slovenkom završilo prije dvije godine nakon što ju je prva dama "izdala jer je nije htjela javno braniti od optužbi za financijske malverzacije prilikom organizacije Trumpove inauguracije".

Napisala je kako se osjećala da je dobila nož u leđa od osobe koja se u međuvremenu znatno promijenila.

Glasnogovornica prve dame odgovorila je da "knjiga nije samo puna nepovjerenja i paranoje, nego se i bazira na nekoj imaginarnoj potrebi osvećivanja".

- Nažalost, to je duboko nesigurna žena čija potreba da bude relevantna ne odgovara logici, govori.

Winston Wolkoff iznosi i detalje o privatnom životu prvog para, kao i zgodu kada je Melanija čula snimku Access Hollywooda u kojoj se njezin suprug hvali da prima žene za međunožje jer je slavan.

- Bila je ozarena i nasmijana. Kao da se ništa nije dogodilo, piše autorica.

- Znala je za kog se udala. Znala je u što ulazi, a znao je i on, zaključuje Winston Wolkoff.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!