09:29 / 09.05.2018.

Autor: E.L.S./HRT

Bliži se 8. CU’FUS - Cirkuski ulični festival u Samoboru

-

-

Foto: - / -

Po prvi puta na CU’FUS-u će gostovati pravi pravcati cirkuski šator "Cirkobalkana" koji će biti postavljen na livadi Vugrinščak.
Ovogodišnji, osmi po redu, Cirkuski ulični festival u Samoboru (CU'FUS) trajat će tri dana na nekoliko lokacija: na Trgu kralja Tomislava, u parku kod Samoborskog muzeja i na livadi Vugrinščak, od 18. do 20. svibnja 2018.

Organizatori su pripremili bogat cirkuski ulični program (15-ak predstava dnevno), CU'FUSEK (dječji program, predstave i animacija), CHILLIBAR NA CU'FUS-u (dnevni glazbeni program u parku), CU'FUZIK (glazba na CU'FUS-u), CU'FUSARIJE (cirkuske radionice), prezentacije na CU'FUS-u, eko kutak, gastro ponuda, nagradne igre i još puno, puno cirkusarija...

Po prvi puta na CU’FUS-u će gostovati pravi pravcati cirkuski šator "Cirkobalkana" koji će biti postavljen na livadi Vugrinščak.

CU'FUS nudi mnoštvo domaćih i međunarodnih uličnih predstava s područja cirkuske umjetnosti. Umjetnici koji ove godine sudjeluju na CU'FUS-u, istražuju razne sfere cirkusa što uključuje  eksperimentiranje s različitim novim medijima (glazba, suvremeni ples, mima, fizički teatar, digitalna umjetnost…). Na taj način se posjetiteljima Festivala pruža iskustvo suvremenih cirkuskih dostignuća. Sav program na CU'FUS-u je besplatan s "obaveznom" donacijom u šešir umjetnika....Više informacija i detaljan program Festivala možete pronaći na: www.cufus.net.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!