Borko i Jelena pobjednici prve emisije "Zvijezde pjevaju"

03.03.2019.

06:58

Autor: HRT

default error photo
Borko Perić i Jelena Radman osvojili su 33 boda žirija, koji čine Valentina Fijačko Kobić, Miroslav Škoro, Danijela Martinović te Mirela Priselac Remi.
U prvoj emisiji Hrvatske radiotelevizije ''Zvijezde pjevaju'' nije bilo gubitnika, ali prvi pobjednici prema glasovima žirija bili su Borko i Jelena.

Borko Perić i Jelena Radan su s pjesmom "All of me" osvojili 33 boda žirija, koji čine Valentina Fijačko Kobić, Miroslav Škoro, Danijela Martinović te Mirela Priselac Remi

Natjecanje je otvorio Roko Blažević, pobjednik ovogodišnje Dore, koji je pobjedničku pjesmu  "Dream", otpjevao u hrvatskoj verziji "Heroj".

Kao prvi natjecateljski par predstavili su se Krešimir Sučević Međeral i Ivana Kindl. Oni su osvojili 22 boda.  

Sljedeći par, Ashley Colburn i Bojan Jambrošić s pop baladom ''Princeza'', dobio je od žirija 26 bodova. Tara i Dino su s pjesmom ''Just can't stop loving you'' osvojili 32 boda, a Macan i Antonia s pjesmom ''Up where we belong'' - 21 bod. 
 
                      

Frano i Žanamari nastupili su s pjesmom ''Ako me nosiš na duši'' i osvojili 26 bodova. Pero i Katarina izveli su pjesmu ''Ni da mora nestane'' i dobili 20 bodova, a EllaGoran s pjesmom "Feel it still" 28 bodova. 

Voditelji Barbara Kolar i Duško Ćurlić podsjetili su na nastupe svih osam parova, činjenicu da nitko ove subote nije ''ispao'' te da gledatelji mogu glasovati za parove tijekom idućeg tjedna i, budu li sretni, osvojiti 10.000 kuna.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram, TikTok i YouTube!