Duško Ćurlić: Dogodila se božićna čarolija jedne drukčije A strane

23.12.2021.

11:54

Autor: Dobro jutro, Hrvatska/HRT/I.B.

Duško Ćurlić u emisiji Dobro jutro, Hrvatska

Duško Ćurlić u emisiji Dobro jutro, Hrvatska

Foto: HTV / HRT

- S velikim guštom smo snimali emisiju. Stvorena je jedna lijepa božićna čarolija. Nadam se da će se taj duh osjetiti 25. prosinca u 20:10 na Prvom programu HTV-a, rekao je to o posebnom blagdanskom izdanju popularne A strane voditelj Duško Ćurlić gostujući u emisiji Dobro jutro, Hrvatska.

Galerija
Vanna, Doris Dragović i Tedi Spalato, Foto: Dario Njavro/HRT
Posebno izdanje A strane - subota, 25. prosinca na Prvom, Foto: Dario Njavro/HRTDoris Dragović, Foto: Dario Njavro/HRTVanna, Doris Dragović i Tedi Spalato, Foto: Dario Njavro/HRT

Dodao je i da je božićni specijal snimljen bez publike, na jedan drukčiji način negoli su dosad gledatelji navikli, te da A strana, zbog minimiziranja rizika uslijed epidemiološke situacije, prvi puta nije snimana na Prisavlju.

U emisiji je sudjelovalo 15-ak mladih pjevača koje smo upoznali u prethodnim sezonama rado gledana zabavno-glazbenog projekta, a gostovali su i Doris Dragović, Vanna, Tedi Spalato te maestro Alan Bjelinski. Posebno je istaknuo i vrsne glazbenike benda A strane koji su pak ovoga puta na jedan drukčiji način "donijeli" pjesme, s "manje struje", pridonoseći kućnoj atmosferi te dočaravajući više prisnosti.

Stoga ne propustite najbolju zabavu na A strani u subotu u 20:10 na Prvom programu HTV-a!

Galerija
Duško Ćurlić i Ivan Vukušić, Foto: Dario Njavro/HRT
Posebno izdanje A strane - subota, 25. prosinca na Prvom, Foto: Dario  Njavro/HRTPosebno izdanje A strane - subota, 25. prosinca na Prvom, Foto: Dario Njavro/HRT

Gotovo je već tradicija da se uz posebno izdanje A strane družimo i u posljednjim satima Silvestrova, kao i na ulasku u Novu godinu, a Duško, koji emisiju vodi s Ivanom Vukušićem, naglasio je da je uz novogodišnji specijal snimljeno i nekoliko emisija 4. sezone.

video thumb

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!