Brački 'astronaut' Valentino Bošković emitira probu za koncert 2046.

24.04.2020.

13:16

Autor: V.M./HRT

default error photo
Iako su svoj prvi koncert najavili tek za 2046. godinu – i to na vrhu Vidove gore na Braču, dani izolacije su glazbeni dvojac koji stoji iza sjajnog projekta Valentino Bošković, potaknuli da večeras uživo na društvenim mrežama emitiraju nastup.
Iako su svoj prvi koncert najavili tek za 2046. godinu – i to na vrhu Vidove gore na Braču, dani izolacije su glazbeni dvojac koji stoji iza sjajnog projekta Valentino Bošković, potaknuli da uživo na društvenim mrežama emitira nastup iz prostorije za probe, a možda - ako je suditi po odbrojavanju na YouTubeu - i s Marsa.

Poznati po tomu da ne priređuju koncerte u klubovima, Josip Radić i Branko Dragičević, koji su odgovorni za glazbene avanture prvog bračkog 'astronauta', svoje su fanove u danima izolacije odlučili počastiti svirkom uživo.

Nedavno su predstavili i novu pjesmu, snimljenu u povodu pandemijske krize zbog virusa COVID-19. Tom prilikom Valentino Bošković je Zemljanima poručio: Uzvikon 'Šukadar Bukadar' na Braču se u srednjen viku tirala kuga iz mista. Sve su izventali i otpivoli Josip Radić i Branko Dragičević. Snimjeno je na Mrežnici, u pramaliće 2018., smiksono u pramaliće 2020., poručio je romantični astronaut s Brača.- Ove done izolacijuna odlučili smo pametno iskoristit za učinit koju probu za koncert na Vidovu goru 2046. Današnju probu možete gledot uživo priko lajv strima u 7 i kvarat pridvečer, najavljuju na Facebook stranici Valentina Boškovića.

Probu će Valentino Bošković danas u 19,15 sati uživo emitirati na YouTubeu:

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!