14:34 / 17.09.2019.

Autor: M.Š./HRT

Brad Pitt intervjuirao astronauta na ISS-u

-

-

Foto: - / -

Iz Centra za kontrolu misija u Huostonu, zasuo je astronauta Nicka Haguea pitanjima o tome kako je živjeti u svemiru.
Uoči početka prikazivanja svojega znanstveno-fantastičnog filma "Ad Astra", holivudska zvijezda Brad Pitt intervjuirao je astronauta NASA-e na Međunarodnoj svemirskoj postaji.

Iz Centra za kontrolu misija u Huostonu, Brad Pitt zasuo je astronauta Nicka Haguea pitanjima o tome kako je živjeti u svemiru.

Iz razgovara koji možete pogledati u cijelosti, izdvojili smo dio kada Brad Pitt pita astronauta Haguea o pogledu na Zemlju iz ISS-a.

- Čitao sam da astronauti, kada odozgo promatraju naš planet, razmišljaju o tome kako smo maleni u odnosu na cijeli svemir.

- Nevjerojatan je osjećaj, kada znate da ste daleko od Zemlje, i imate priliku promatrati Mjesec kako se diže iznad horizonta... Gledate svijet koji vam je poznat, ali istodobno postajete svjesni koliko je svemir zaista velik. Upravo zbog toga cijenim naš maleni, osjetljivi i dragocjeni otok na kojem živimo, rekao je astronaut Nick Hague.

U nastavku možete pogledati cijeli razgovor.
-

-

Foto: - / -

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!