09:36 / 01.06.2020.

Autor: I.D./HINA

Britanska kraljica snimljena kako jaše ponija u parku u Windsoru

Foto: Steve Parsons/Pool/REUTERS

Foto: Steve Parsons/Pool/REUTERS

Foto: - / REUTERS

Od uvođenja mjera karantene u Britaniji, Elizabeta živi u Windsoru sa suprugom, princom Filipom (98) jer oboje spadaju u rizičnu skupinu starijih koji su podložniji zarazi i razvoju težeg oblika Covida-19.
Na fotografiji koju je Buckinghamska palača objavila u nedjelju kasno navečer, britanska kraljica Elizabeta II. snimljena je kako jaše 14 godina starog ponija po imenu Balmoral Fern u parku koji okružuje dvorac Windsor.

Od uvođenja mjera karantene u Britaniji, Elizabeta živi u Windsoru sa suprugom, princom Filipom (98) jer oboje spadaju u rizičnu skupinu starijih koji su podložniji zarazi i razvoju težeg oblika Covida-19. S tog se mjesta u zadnjih nekoliko mjeseci više puta obratila naciji, priopćenjem ili u tv obraćanju.

Na fotografiji kraljica nosi ružičastu maramu preko glave, bijele rukavice i jaknu od zelenog tvida.

Elizabeta II. poznata je kao ljubiteljica životinja, a posebno je naklonjena konjima i psima. Kad se sredinom ožujka iz Buckinghamske palače preselila u Windsor, usred širenja pandemije koronavirusa, navodno je sa sobom povela i svoja dva velška korgija, Candy i Vulcan.

No s obzirom na to da se pripadnici britanske kraljevske obitelji ni za vrijeme karantene ne odriču uobičajenog luksuznog načina života, u Windsor su se s Filipom i Elizabetom preselili i brojni sluge, piše Britain's Press Association.
Foto: Steve Parsons/Pool/REUTERS

Foto: Steve Parsons/Pool/REUTERS

Foto: - / REUTERS

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!