Britney Spears: Plakala sam gledajući dokumentarac o svom životu

01.04.2021.

09:51

Autor: Hina/dpa

Britney Spears

Britney Spears

Foto: Mario Anzuoni/File Photo / reuters

Britney Spears priznala je da je "plakala dva tjedna" te "još plače ponekad" pošto je pogledala dijelove dokumentarnog filma "Framing Britney Spears" i najradije bi da je ostave na miru.

- O mom se životu stalno spekulira... budno prati... osuđuje me se cijelog mog života!!!, napisala je 39-godišnja pjevačica na Instagramu istaknuvši da su je "mediji uvijek osuđivali... vrijeđali, sramotili: To to čine i danas, dodala je.


Pjevačica nije javno komentirala dokumentarac sve do objava u utorak kada je rekla da je odgledala dio dokumentarca i u tome nije uživala.


Film prati uspon pjevačice u karijeri i medijsko pokrivanje njezinog živčanog sloma 2007. godine nakon čega je otac preuzeo skrbništvo nad njezinim financijama.


 - Nisam pogledala dokumentarac, ali iz onog što sam vidjela osjećam se neugodno kako su me izložili. Plakala sam dva tjedna i zapravo... još ponekad plačem!!!!!, napisala je Spears.

Britney Spears je dobila podršku mnogih ljudi, među njima kolega s estrade koji žele da Spears bude oslobođena skrbništva koje njezinu ocu Jamesu daje potpunu kontrolu nad njezinim životom.

Na sudu je Spears priznala da se boji Jamesa i želi da mu se oduzme skrbništvo.

- Svaki dan donosi mi radost!! Nisam ovdje da budem savršena... savršeno je dosadno... Ovdje sam da pružim dobrotu, napisala je u postu uz glazbu "Crazy" Aerosmitha. 

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram, TikTok i YouTube!