Chris Evans više neće biti Kapetan Amerika

05.10.2018.

13:43

Autor: T.V./Hina

default error photo
Čini se da Chris Evans, glumac koji je igrao Kapetana Ameriku u Marvelovim filmovima odustaje od te uloge nakon sedam godina.
Čini se da Chris Evans, glumac koji je igrao Kapetana Ameriku u Marvelovim filmovima odustaje od te uloge nakon sedam godina, prenosi BBC.

Tu je ulogu odigrao u deset filmova od kojih je prvi bio Captain America: The First Avenger. Chris Evans je igrao ulogu jednog od originalnih osvetnika među kojima su i Iron Man, Thor i Hulk. Dovršio je snimanje filma Avengers 4 što je 22. Marvelov film i u tvitu je napisao da je igranje uloge Kapetana Amerike bila čast.

Marvel Cinematic Universe (MCU) postao je filmski div nakon što je snimio prvi film o Iron Manu 2008. Captain America: The First Avenger bio je peti film u seriji i počeo se prikazivati 2011. Kao Kapetan Amerika Chris se borio protiv nacista, vanzemaljaca, zlih robota pa čak i najboljeg prijatelja.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!