13:27 / 18.10.2019.

Autor: D. P./HRT

Daniela ga razotkrila, Dino Rađa u mirovini pronašao novu ljubav

-

-

Foto: - / -

Daniela Trbović u novom HRT-ovu talk-showu "5.com s Danielom" večeras je ugostila jednog od najslavnijih hrvatskih košarkaša svih vremena Dinu Rađu i frontmena Hladnog piva Milu Kekina.
Uvijek raspoložena Daniela Trbović u novom HRT-ovu talk-showu "5.com s Danielom" večeras je ugostila jednog od najslavnijih hrvatskih košarkaša svih vremena Dinu Rađu i karizmatičnog frontmena Hladnog piva Milu Kekina.

Pred znatiželjnom Danielom nijedna tajna nije mogla ostati skrivena. Tako je na početku emisije Dino Rađa otkrio gdje ga je i kako zatekla vijest da je uvršten u Košarkašku kuću slavnih.

- Bio sam na dodjeli Porina u Splitu i prva reakcija bila je, mislim si tko me snima, skrivena kamera? No bilo je preozbiljno da bi bila zezancija, priznao je Rađa i dodao da je vijest primio vrlo emotivno te da su od sreće pale i suze radosnice.

Frontmen Hladnog piva Mile Kekin priznao je također da je osvajanje njihova prvog Porina prošlo vrlo emotivno i dramatično.

- Prvo smo bili veseli, a onda smo se posvađali. Kao, tko je kriv, zašto smo se prodali i što je sve to nama trebalo, rekao je kroza smijeh Kekin.

No iznenađenjima i tajnama tu nije bio kraj. Dino Rađa otkrio je da se u mirovini zaljubio u gitaru. Svoje znanje pokazao je odsviravši poznate hitove "Still Got The Blues" Garyja Moorea i "Highway to Hell" grupe AC/DC te zauzvrat dobio velik pljesak.

- Pogodio si solažu, ali najviše me se dojmio taj tvoj izraz lica. To je bilo baš ono, pohvalio je njegovu izvedbu Mile Kekin.

Rađa je ispričao i kakav je život profesionalnog košarkaša te kazao kako mu je jedno od najdražih iskustava bilo kada je igrao za Košarkaški klub Zadar.

- Ta ljubav prema košarci koja tamo postoji – to nema nigdje. Odnos prema igračima i atmosfera su posebni, rekao je. Prisjetio se kako ga je jednom u Zadru zaustavila policija dok je jurio na utakmicu.

- Očekivao sam kaznu, no umjesto toga policajac je počeo vikati na mene i govoriti mi jesam li ja normalan. "Tko će igrati ako ti pogineš!?", prepričao je Dino jednu od svojih zadarskih avantura.

Usporedivši svoju profesiju sa životom profesionalnog košarkaša, Mile je zaključio kako je život glazbenika ipak glamurozniji.

- Mi većinom radimo vikendom u trećoj smjeni. U jednoj godini imali smo 70 koncerata, a onda već počneš gubiti prijatelje i otuđiš se, duhovito je objasnio Mile. Govorio je i o glumačkim iskustvima, osobito se osvrnuvši na jednu od svojih uloga – ulogu bankomata. Na pitanje kako se pripremao za nju, mudro je rezimirao: - Da bi čovjek odglumio bankomat, moraš razmišljati kao bankomat. Materijalistički.

Daniela se pobrinula da ne ostane sve samo na riječima te je za svoje goste pripremila i zanimljivu zabavu – igru crtanja, u kojoj je više sreće imao frontmen Hladnog piva.

Uz to još je jedanput dokazala da pred njom nijedna tajna ne može ostati skrivena. Natjerala je Dinu da gledateljima otkrije kako je iznad srca tetovirao imena tasta i punice.

- Nitko nije znao, čak niti žena nije znala. Ja sam rekao njoj u zezanciji, a ona je rekla, "mo'š mislit". Ja sam to napravio, a kad su oni vidjeli, počeli su plakati, priznao je Dino.

Na kraju emisije veselu atmosferu dodatno je zagrijao Mile koji je sa sjajnim kućnim bendom Ante Gele izveo pjesmu "Zbogom tjeskobo".

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!