14:10 / 23.01.2018.

Autor: HRT

Deveti ples pod maskama u Lisinskom

-

-

Foto: - / -

Pripremite se na dobru zabavu, mnoštvo zanimljivih likova, glazbu i ples, ali i zanimljive nagrade, poručio je Dražen Siriščević.
Deveti ples pod maskama u Lisinskom održat će se 3. veljače, a u sklopu tradicionalnoga glazbeno-scenskog programa na maskenbalu će nastupiti i tamburaški sastav te stand up komičar Ivan Šarić.

Uz zanimljiv maskenbalski scenski nastup, ravnatelj dvorane Lisinski Dražen Siriščević, pozvao je građane da posjete 'tradicionalni deveti ples pod maskama' na kojem će prvi put nastupati i stand up komičar Ivan Šarić.

Tradicija se nastavlja kao i ples pod maskama. Uz obilje smijeha, veselja i dobrog glazbeno-scenskog programa, u sklopu maskenbala nastupa i tamburaški sastav, a organizirana je i večera bogata karnevalskim delicijama, rekao je Sirišćević.

Najavio je dolazak Zagrebačkih mažoretkinje i Greenhouse Blues Banda, DJ Mareka, prvog iluzionističkog teatra Hrvatske Mak teatra, Zagilanda, plesne skupine Back to Swing, atraktivnih Brazilskih plesačica, ali i dolazak Cirkorama koje će se pobrinuti za oslikavanje lica i tijela zainteresiranih.

Pripremite se na dobru zabavu, mnoštvo zanimljivih likova, glazbu i ples, ali i zanimljive nagrade, poručio je Siriščević. Odabrani žiri dodijelit će nagrade najboljim maskama u više kategorija za najbolju žensku, mušku, grupnu i dječju masku te za plesni par.

Od nagrada su zanimljive ulaznice za dvije osobe za koncert Pearl Jama u Pragu s uključenim prijevozom i smještajem, ulaznice i prijevoz za dvije osobe za koncert Nialla Horana u Beču, izlet u Padovu, šest SPA cjelodnevnih paketa u Aquaparku Adamovec i drugo, rekao je jedan od članova žirija Jacques Houdek, pozvavši građane na maskenbal.

Dolazak na ples pod maskama najavio je i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!