16:57 / 01.03.2018.

Autor: E.L.S./Hina

DiCaprio i Pitt glumit će u novom Tarantinovom filmu

-

-

Foto: - / -

U filmu naslovljenom "Bilo jednom u Hollywodu" DiCaprio će glumiti bivšu filmsku zvijezdu specijaliziranu za westerne u televizijskim serijama, a Pitt njegova dvojnika kaskadera.
Leonardo DiCaprio i Bradd Pitt, dvije najveće holivudske zvijezde, glumit će u novom filmu Quentina Tarantina smještenom u doba hipija 1969. godine, u vrijeme ubojstava koje je počinila sotonistička sekta Charlesa Mansona.

U filmu naslovljenom "Bilo jednom u Hollywodu" DiCaprio će glumiti bivšu filmsku zvijezdu specijaliziranu za westerne u televizijskim serijama, a Pitt njegova dvojnika kaskadera. Bit će to prvi put da dvojica glumaca zajedno nastupaju u filmu.

I zvijezda i njegov kaskader bore se da prežive u Hollywoodu koji više ne prepoznaju. No Rick (DiCaprio) ima vrlo slavnu susjedu ... (glumicu) Sharon Tate, objavio je studio Sony Pictures siže filma.

Glumica Sharon Tate tada je bila trudna i u braku s redateljem Romanom Polanskim, a ubili su je 1969., sljedbenici Charlesa Mansona, jednog od najgorih zločinaca, koji je umro lani kao 83-godišnjak služeći kaznu doživotnog zatvora.

Film će se početi prikazivati 9. kolovoza 2019., točno 50 godina nakon što su Tate i njezini prijatelji pronađeni nasmrt izbodeni.

Tarantino je rekao da je pet godina radio na scenariju te da je većinu svog života proveo je u Los Angelesu, "uključivo 1969., kada je imao sedam godina".
DiCaprio je već osvojio jednog Oscara 2016., a Pitt je bio samo nominiran. Tarantino je vlasnik dva Oscara za filmove "Odbjegli Django"  i "Pulp Fiction".

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!