DJ Tommy - iz dnevnog boravka uveseljava mnoge putem Facebooka

06.04.2020.

14:46

Autor: Ivana Perić/HRT

-

-

Foto: - / -

Nakon što je na društvenim mrežama vidimo snimke talijanskih glazbenika na bolkonima, odlučio je na svoj način glazbom širiti pozitivne vibracije.
"Glazba povezuje ljude" - poruka je Riječanina Tomislava Škulja, DJ-a koji proteklih dana iz svoga dnevnog boravka uveseljava mnoge putem Facebooka. Svakodnevno DJ Tommy u popodnevnim i večernjim satima pušta glazbu kako bi ljudima u kućnoj karanteni život učinio lakšim.

Ideja se rodila - slučajno. Nakon što je na društvenim mrežama vidimo snimke talijanskih glazbenika na bolkonima, odlučio je na svoj način glazbom širiti pozitivne vibracije. I to iz dnevnog boravka, kako se susjedi, kaže, zbog buke ne bi bunili.

- Koncept je da je sve prirodno i sve iz glave. Ja, do trenutka dok ne stanem na svoj pult, nazovimo ga tako, stvarno ne znam što ću puštati taj dan. Ni kako ću krenuti, ni kako ću završiti, kaže DJ Tomislav Škulj.

Sve je počelo kao - zafrkancija. Pomislio je da će njegov nastup pratiti desetak prijatelja te kako će tako, puštajući glazbu petnaestak minuta ili pola sata, uljepšati popodneva i njima i sebi. No iz dana u dan bilo je sve više pratitelja, a dopisivanje nije prestajalo. Svi su bili - oduševljeni!

Poruka gledateljima je uvijek ista, kako ja volim napisati - samo ljubav, samo pozitiva. Znači pozitivne misli, negativni na testu, kako se odjavljujem sad za kraj. Budite pozitivni. Pokušajte se nasmijat uz mene, ako uspijete oni koji me prate, oni koji će prvi put, isto im želim dobrodošlicu. I to je to. samo ljubav i samo pozitiva daje nam snagu za dalje, kaže.

I naravno - ostanite doma! A DJ Tommy tu je da nam barem nakratko glazbom uljepša popodneva i večeri.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!