HRT-u tri "Večernjakove ruže"

21:30 / 18.03.2022.

Autor: T.V./HRT

HRT-u tri "Večernjakove ruže"

HRT-u tri "Večernjakove ruže"

Foto: Emica Elvedji / PIXSELL

U zagrebačkom Hrvatskom narodnom kazalištu održana je dodjela prestižne medijske nagrade "Večernjakova ruža".

Tri ruže dobio je i HRT.

U kategoriji TV emisija godine dobitnik je serija "Doba uskoka", ružu za glumačko ostvarenje godine dobila je Mirjana Bohanec Vidović za ulogu Ane Šafranek u seriji "Dnevnik velikog Perice", a Sanja Brajković s HRT-ova radio Sljemena proglašena je radijskom osobom godine.

- Zahvaljujem svojoj kući, HRT-u, jer ovakve serije, koje se po cijelom svijetu prodaju i emitiraju, mogu se napraviti jedino na HRT-u i niti na jednoj drugoj televiziji u Hrvatskoj i zato se od srca zahvaljujem svim bivšim i sadašnjoj upravi, koje su na ovaj ili onaj način sudjelovali u proizvodnji serije, rekao je Božidar Domagoj Burić. autor, scenarist i redatelj "Doba uskoka".

- Ovo je još za moju mamu, mog Ivu i za genijalnog Krešu Golika. Hvala, poručila je Mirjana Bohanec Vidović, glumačko ostvarenje godine ("Dnevnik velikog Perice").

- Ta mala kutija velikih ljudi moj je život već 40 godina i zahvaljujem njima, mojim Sljemenašima, mom Radio Sljemenu, rekla je Sanja Brajković, radijska osoba godine (HRT Radio Sljeme).

Pogledajte snimku dodjele medijske nagrade "Večernjakova ruža":

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!