Drago mi je Diklić!

19.12.2019.

14:59

Autor: Mihaela Potz/V.M./HRT

Drago Diklić u studiju Hrvatskoga radija s urednicom Mihaelom Potz

Drago Diklić u studiju Hrvatskoga radija s urednicom Mihaelom Potz

Foto: - / -

Legenda je hrvatske zabavne glazbe, još uvijek sklada, aktivan je na društvenim mrežama, redovito igra bridž i rado se sjeća vremena kada je sve bilo jednostavnije. Gost Kulturnog kolokvija HR-a bio je Drago Diklić.
Legenda je hrvatske zabavne glazbe, još uvijek sklada, aktivan je na društvenim mrežama, redovito igra bridž i rado se sjeća vremena kada je sve bilo jednostavnije. Gost Kulturnog kolokvija Hrvatskoga radija bio je Drago Diklić.

Dugogodišnja suradnja i prijateljstvo Drage Diklića i maestra Siniše Leopolda bili su okrunjeni u veljači ove godine zajedničkim koncertom uz Tamburaški orkestar Hrvatske radiotelevizije u Studiju Bajsić na HRT-u, koji je bio pretijesan za sve koji su htjeli čuti hitove legendarnog zagrebačkog glazbenika, a Diklić je samostalnim koncertom u Lisinskom nedavno proslavio i 82. rođendan i 65 godina umjetničkog rada.

U Slušaonici  Prvog programa Hrvatskoga radija saznajte što je otkrio urednici Kulturnog kolokvija Mihaeli Potz:
Emisija 19.12.2019.
-

-

Foto: - / -

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!