Elon Musk niječe aferu sa suprugom suosnivača Googlea

25.07.2022.

08:48

Autor: HRT/Hina/D.M.

Elon Musk

Elon Musk

Foto: Mike Blake / Reuters

Elon Musk zanijekao je da je imao aferu sa suprugom svog dugogodišnjeg prijatelja, suosnivača Googlea Sergeyja Brina, opovrgavajući nedjeljno izvješće Wall Street Journala u kojem se navodi da je afera dokrajčila i Brinov brak kao i njegovo prijateljstvo s Muskom.

- Sergey i ja smo prijatelji i sinoć smo zajedno bili na zabavi! Nicole sam vidio samo dva puta u tri godine, oba puta s mnogo drugih ljudi u blizini. Ništa romantično, tvitao je Musk u nedjelju navečer.

Prema izvješćima, Musk i Brin bili su bliski prijatelji godinama. Brin, osma najbogatija osoba na svijetu, čak je financijski pomogao Musku tijekom ekonomske krize 2008. godine. No prošle jeseni, dok su Brin i Nicole Shanahan bili privremeno razdvojeni, ali su živjeli pod istim krovom, potonja je očito privukla pažnju najbogatijeg čovjeka svijeta, piše WSJ.

Musk i njegova djevojka, pjevačica Grimes, prekinuli su u rujnu, iako su dobili drugo dijete putem surogat majke u prosincu 2021. Također prošle jeseni, još jedna Muskova ljubavnica, direktorica Neuralinka Shivon Zilis, rodila je blizance. To očito nije spriječilo Muska da se navodno bavi i ženom svog prijatelja. Njih su se dvoje spojili na međunarodnom umjetničkom festivalu Art Basel u Miamiju početkom prosinca 2021., izvijestio je Wall Street Journal.

Brin je podnio zahtjev za razvod od Shanahan ranije ove godine zbog "nepomirljivih razlika", nekoliko tjedana nakon što je saznao za ljubavnu vezu, izvijestio je Journal. Brin i Shanahan bili su u braku četiri godine i imaju kćer. Službeno su razdvojeni od kraja 2021.. Shanahan traži milijardu dolara od Brinova bogatstva koje iznosi 95 milijardi dolara.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram, TikTok i YouTube!