18:09 / 18.04.2019.

Autor: Ivana Štefelić/HRT

Eurovizija: Lanjska pobjednica o Rokovu nastupu

-

-

Foto: - / -

Ovo je treći put da je Izrael domaćin natjecanja za najbolju pjesmu Europe, no prvi put je Tel Aviv grad domaćin. Pripreme su u punom jeku.
'Usudi se sanjati' slogan je ovogodišnje Eurovizije koja se održava u izraelskom gradu na obali Mediterana - Tel Avivu. Netta Barzilai, pobjednica Eurovizije 2018. za HRT je prokomentirala Rokovu pjesmu i nastup:Ovo je treći put da je Izrael domaćin natjecanja za najbolju pjesmu Europe, no prvi put je Tel Aviv grad domaćin. Pripreme su u punom jeku. Sprema se mnogo zabave i srdačan doček uz, očekivano, dosad neviđene mjere sigurnosti za delegacije i natjecatelje iz 41 zemlje, kao i za mnoštvo ljubitelja toga glazbenog natjecanja.

Provjerili smo kako teku pripreme, gdje će se spektakl održati, kakav će biti program i što kažu neki od izraelskih pobjednika o našem Roku i hrvatskoj pjesmi 'The Dream':

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!