13:07 / 11.07.2018.

Autor: T.V./Hina

Film "Indiana Jones 5" ponovno odgođen, do 2021.

Harrison Ford (screenshot Facebook)

Harrison Ford (screenshot Facebook)

Foto: - / -

Povratak Harrisona Forda na velike ekrane u ulozi istraživača i pustolova Indiane Jonesa odgođen je do 2021. godine, objavila je tvrtka Walt Disney.
Povratak Harrisona Forda na velike ekrane u ulozi istraživača i pustolova Indiane Jonesa odgođen je do 2021. godine, objavila je tvrtka Walt Disney, dvije godine nakon što je peti dio te sage prvotno trebao doći u kina.

Film je prvotno trebao doći u kina 2019., ali je kasnije odgođen za srpanj 2020. Ova nova odgoda uslijedila je nakon prošlotjednih izvješća da scenarij nije dovršen te da je doveden novi scenarist da ga dotjera.

Harrison Ford i redatelj Stephen Spielberg ponovno će zajedno raditi na filmu, s tim da će Ford već imati 79 godina kada film dođe u kina, što je dosta godina za jednog glumca od kojeg se očekuje da izvodi akcijske scene.

Peti nastavak priče o Indiani Jonesu, filmskoj franšizi Georgea Lucasa, bit će prvi snimljen u vlasništvu Disneyja. Franšiza 'Indiana Jones' s četiri je filma zaradila gotovo dvije milijarde dolara i prikupila obožavatelje diljem svijeta.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!