11:09 / 23.11.2018.

Autor: I.H./Hina

Foo Fighters rasprodali pulsku Arenu u dvije minute

-

-

Foto: - / -

Foo Fightersi su postali najbrže rasprodani koncert nekog inozemnog izvođača u povijesti gostovanja u Hrvatskoj.
Foo Fighters su u petak, u samo dvije minute nakon puštanja u prodaju, rasprodali sve ulaznice za svoje premijerno gostovanje na ovim prostorima 19. lipnja u pulskoj Areni, čime su postali najbrže rasprodani koncert nekog inozemnog izvođača u povijesti gostovanja u Hrvatskoj, izvijestili su iz Laa agencije.

Hrvatska je već imala neke brzo rasprodane koncerte u novijoj povijesti. U jednom danu su planule sve ulaznice za premijerne nastupe giganata U2 u Zagrebu i David Gilmoura u Puli, a manje od tri sata trebalo je Chrisu Cornellu da rasproda dvoranu Vatroslava Lisinskog.

No interes za koncert Foo Fightersa nemjerljiv je s bilo kojim događajem kod nas do sada, što je rezultiralo i rekordno brzom prodajom ovog jutra.

Foo Fighters 19. lipnja u pulskoj Areni

Time je postalo jasno da je gostovanje Fightersa u Puli, u najmanjem kapacitetu u kojem je band nastupao unazad deset godina, već sada postalo centralni rock događaj u regiji iduće godine, ocjenjuje organizator.
-

-

Foto: - / -

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!