10:34 / 13.07.2020.

Autor: Ivica Grudiček/Dobro jutro, Hrvatska/V.M./HRT

Forestland odgođen za sljedeće ljeto

Krešo Biškup

Krešo Biškup

Foto: - / -

Forestland festival održat će se od 23. do 25. srpnja 2021. u Brezju.
Festival Forestland odgađa se na 23.-25.7.2021. zbog epidemiološke situacije, novih pravila i nemogućnosti organizacije u ovom obliku. Do samog kraja htjeli smo napraviti najbolji, najveći i najglasniji #Forestland festival. Do samog kraja nadali smo se da će sve biti dobro. Do samog kraja nismo gubili nadu.

Forestland - zabava za ljubitelje elektroničke glazbe

Ultre nema, Forestlanda ima!

Kako je bilo na Forestlandu

Danas počeo 7. Forestland

Sve je spremno za Forestland

Forestland festival održat će se od 23. do 25. srpnja 2021. u Brezju. Nepovoljna epidemiološka situacija u okolnim državama, teška i gotovo nemoguća pravila ponašanja i novi, nepoznat faktor s kojim se tek upoznajemo, natjerali su nas na promjenu datuma festivals. Sve ulaznice vrijede i za Forestland 2021. Sav info o povratu ide kroz dan. Ako želite podržati ekipu koja radi festival, ostavite svoje ulaznice neka važe i iduće godine, nagradit ćemo vašu vrijednost i pomoć.

Svi koji su kupili kroz sustav Ticket2go javite nam se na info@forestland.hr tako da kroz sustav izvršimo povrat uplaćenih sredstava.

- Nadamo se da će svi posjetitelji koji su planirali doći ostati s nama i 2021. Ove godine imali bi definitivno najbolji i najveći festival ikad, no nova pravila i novi načini organizacije nisu pogodni nikome. Smatramo da je ovo trenutno smrt event industrije kao takve, reći će organizator Krešimir Biškup i dodati: "Za 2020. nismo izgubili sve nade, htjeli bi iznenaditi sve naše prijatelje i partijanere, #Forest obitelj koja je s nama već 8 godina, stoga ćemo svi zajedno pratiti situaciju. Sve ulaznice vrijede i za 2021., a posjetitelji povrat mogu ostvariti do 27.7., odnosno u roku od 14. dana porukom na info@forestland.hr"

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!