15:49 / 01.05.2018.

Autor: HRT

Franka oduševila nakon prve probe i press konferencije

-

-

Foto: - / -

Eurovizijska delegacija Hrvatske radiotelevizij u Lisabonu je odradila prvu probu i press konferenciju. Hrvatska predstavnica Franka stupila je na eurovizijsku pozornicu i oduševila sve prisutne.
Eurovizijska delegacija Hrvatske radiotelevizij u Lisabonu je odradila prvu probu i press konferenciju. Hrvatska predstavnica Franka stupila je na eurovizijsku pozornicu i oduševila sve prisutne. Nakon svake probe press centrom se zaorio pljesak, a koliko je Franki značio ovaj nastup pokazale su suze koje su potekle za vrijeme nastupa.

Brojni europski mediji oduševljeni su hrvatskim nastupom. Mističnost i minimalizam na sceni oduševio je novinare, a odlično odrađeno kadriranje dodatno je doprinijelo prenošenju atmosfere pjesme, javlja eurosong.hrt.hr.  Franka je sama na sceni, a vokalno je prate Đorđija PalićMartina Ivanković. Za koreografiju je zadužen Igor Barberić, haljinu dvojac Vjeko Franetović i Nikica Ivančević, a styling Jasenka Tudor Bevanda.  Za frizuru se pobrinuo Zvonimir Franić, za make-up Kristina Hosnjak.

Nakon probe održana je i prva press konferencija koja je prošla u ugodnoj i prijateljskoj atmosferi uz brojna pitanja novinara. Franka je naglasila da je presretna što se nalazi u Lisabonu na Eurosongu te da je jako zadovoljna svojom prvom probom, a nastup je posvetila svome ocu. Još se jednom zahvalila svima na podršci i lijepim riječima koje su joj uputili svi prisutni novinari naglasivši da očekuje dati sve od sebe i to je važnije od bilo kakvih predviđanja.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!