Glasajte za HRT-ove nominirane finaliste za Zlatni Studio

15.01.2021.

12:07

Autor: HRT

HRT-ovi finalisti Zlatnog Studija 2021.

HRT-ovi finalisti Zlatnog Studija 2021.

Foto: - / HRT

U finalu Zlatnog Studija 2021. HRT predstavljaju – Doris Pinčić, Zrinka Grancarić, Robert Ferlin, Maja Ciglenečki, emisija 'Stani v Zagorju' Andree Buče, Potjera , The Voice Hrvatska, Nestali i Novine 3.
Za ovogodišnju, četvrtu po redu, medijsku nagradu Jutarnjeg lista – Zlatni Studio u prvom krugu glasanja za nominirane u 19 kategorija pristiglo je rekordnih 300 tisuća glasova, putem kupona u magazinu Studio i online glasanjem na portalu jutarnji.hr.

Žiri je publici ponudio po pet kandidata u svakoj od 19 kategorija iz područja glazbe, filma, kazališta, televizije i radija, a sada je publika putem kupona i online glasanja na www.jutarnji.hr izabrala svoja tri favorita po kategoriji. Od 18 nominacija Hrvatske radiotelevizije (HRT) u finalu se našlo rekordan broj finalista - 5 televizijskih i 2 radijske uzdanice.

U finalnom krugu HRT predstavljaju – u kategoriji TV voditelj / voditeljica Doris Pinčić, u kategoriji TV novinar / novinarka Zrinka Grancarić, u kategoriji TV emisija Stani v Zagorju, Andree Buče, u kategoriji TV zabava kviz Potjera i emisija The Voice Hrvatska, u kategoriji Domaća TV serija serije Nestali i Novine 3 te u kategoriji Radijski glas Robert Ferlin i Maja Ciglenečki.

Glasanje u drugom krugu nastavlja se kuponima u magazinu Studio, šalju se na adresu: Zlatni Studio, p.p. 210, 10000 Zagreb i online glasanjem na portalu zaključno s 12. veljače, što je zadnji rok za glasanje.

Tko je pobjednik doznat će se na svečanoj dodjeli Zlatnog Studija Jutarnjeg lista u izravnom prijenosu iz studija HRT-a Anton Marti, 20. veljače.


Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!