14:52 / 04.12.2019.

Autor: V.M./HRT

Glazbeni novosti: Aznavour, The Pretenders, Orašar…

-

-

Foto: - / -

Glazbeni novinar Ante Batinović u ovotjednim glazbenim novostima donosi priče o mjuziklu posvećenom Charlesu Aznavouru, o nastupu grupe The Pretenders u Zagrebu te fenomenu Orašara.
Glazbeni novinar Ante Batinović u ovotjednim glazbenim novostima donosi priče o mjuziklu posvećenom Charlesu Aznavouru, o nastupu grupe The Pretenders u Zagrebu te fenomenu Orašara:

Mjuzikl 'Formidable! Aznavour - The Story Of A Legend' napravljen u čast francuskog glazbenog velikana Charlesa Aznavoura stiže 22. prosinca u zagrebačku dvoranu Lisinski. Savršen je to poklon u adventskom ozračju. Zagreb je uvijek rado ugošćavao francuske umjetnike pa tako i mjuzikle ili showove u čast velikana, pa će tako, bez sumnje biti i ovaj put, a tim smo se povodom prisjetili priče o suradnju Aznavoura s popularnom pjevačicom Zaz.

Legendarna grupa The Pretenders konačno je pohodila Zagreb u sklopu manifestacije Yammatovo, pa smo se uz arhivske snimke prisjetili zašto je Chrissy Hynde bila oštar rock kritičar, a onda taj posao ostavila i postala dio scene koju je kritizirala.

Orašar je postao pravi fenomen – koja god se produkcija pojavi biva rasprodana, ali fenomen su i protagonisti niza rasprodanih koncerata ove jeseni postali fenomenom: od Urbana do Klape Intrade.

Pogedajte gostovanje Ante Batinovića u emisiji Dobro jutro, Hrvatska:

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!