13:34 / 15.11.2019.

Autor: Dalibor Pirak/HRT

Gobac priznao: "Ja sam sam svoj stilist. Uglavnom sam kupovao robu s Hrelića, a išao sam i u ženin ormar"

Foto: Renato Branđolica/HRT

Foto: Renato Branđolica/HRT

Foto: - / HRT

Dvije glazbene zvijezde, dobitnica Porina Vanna i zaprešićki Mick Jagger - Davor Gobac bili su gosti ovotjednog izdanja zabavnog talk showa "5.com s Danielom".
U zabavnom talk showu "5.com s Danielom" gostovale su dvije glazbene zvijezde - dobitnica Porina Vanna i zaprešićki Mick Jagger - Davor Gobac.

Kako su oboje mentori u nadolazećem glazbenom spektaklu "The Voice Hrvatska", Davora i Vannu dočekalo je Danielino pitanje kakav treba biti natjecatelj za kojeg bi oni rekli da je najbolji.

- Ja tražim nešto posebno. Ne mislim da je za pjevača važno imati samo raspon glasa. On mora imati nešto što će natjerati gledatelje da ga slušaju radije nego nekog drugog, rekla je Vanna.

Doznali smo i da Davoru ovo nije prvi talent show u kojem sudjeluje. Zajedno s Tamarom Despot nastupao je u HTV-ovu "Plesu sa zvijezdama" i izvukao pouku.

- Nikad više nemoj ići u dance showove. Moji doma i cijela nacija plakali su od smijeha dok sam ja savršeno izvodio svoju koreografiju, objasnio je.

Na pitanje ima li stilista, Gobac je otkrio tajnu svojeg specifičnog odjevnog stila: - Prije sam išao u ženin ormar. Sad više ne idem. Ja sam uvijek bio sam svoj stilist. Uglavnom sam kupovao markiranu robu s Hrelića.

Govoreći o počecima svoje karijere, frontman Psihomodo popa prisjetio se kako ga je publika često "častila" bacajući na pozornicu neobične rekvizite.

- Meni su svašta bacali na pozornicu. Pipu, pločice iz WC-a, ključeve od auta. Još kad bi pobrojali sav sitan novac, mislim da bi mogli kupiti jednu gitaru. A bilo je i par vreća grudnjaka i gaćica, kazao je.

Daniela ga je podsjetila i na turneju u Sovjetskom Savezu gdje je Psihomodo pop održao čak 60 koncerata.

- Nastupali smo s jednom njihovom popularnom grupom, dvorane su bile rasprodane i imali smo po tri koncerta dnevno, pohvalio se.

Na Vannino pitanje kako su to izdržale njegove glasnice, Davor je kao pravi znalac odgovorio: - Pa dobro. Tamo imaju ono ljekovito prozirno piće. To je pomagalo.

Vanna je pak gledateljima otkrila kako je uvijek čeznula za tetovažama, no da nikad nije ostvarila svoju želju i tetovirala se.

- Pa kad se bojim igle. Čekam da se moja djeca ohrabre i da me odvedu, priznala je.

Doznali smo i da obožava nogomet te da je njezin omiljeni igrač Argentinac Messi.

Emisija nije mogla proći bez dobre glazbe. Tako su Davor i Vanna publici u studiju i gledateljima predstavili dvije nove pjesme – Vanna naslovnu s albuma "Izmiješane boje" a Gobac "Sve će biti u redu".

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!