19:25 / 01.05.2018.

Autor: E.L.S./U.T./HRT

Gobac više ne pije alkohol pa su mu kokteli iz Koktel-bara savršeno legli

B. Prezelj za HRT

B. Prezelj za HRT

Foto: - / HRT

Gobac nas je posebno iznenadio reakcijom na koktele u Koktel-baru! Mnogi su ih kušali, a on je prvi koji je to učinio do kraja.
30 godina od prvog albuma Godina zmaja i 35 godina postojanja, grupa Psihomodo pop proslavit će velikim koncertom 2. lipnja na zagrebačkoj Šalati. Taj veliki glazbeni doživljaj bio je glavni motiv njihovog pojavljivanja u jučerašnjem Koktel-baru.

Uživo su izveli svoje nove ali i stare hitove te potvrdili da su jedan od najboljih domaćih rock sastava. A frontman Davor Gobac, osim što je govorio o planovima benda u koje, osim pripreme koncerta, ulaze i dokumentarac te novi album, prisjetio se nekih zgoda i nezgoda iz duge karijere benda. Također smo se, uz pomoć HTV-ove arhive, vratili na otvorenje njegove prve samostalne izložbe u Klovićevim dvorima, prije 20 godina.

No, Gobac nas je posebno iznenadio reakcijom na koktele u Koktel-baru! Mnogi su ih kušali, a on je prvi koji je to učinio do kraja. Evo kako:A ako ste slučajno propustili sudbinu Uršulinom koktela, pogledajte i drugi video.


Iako nitko poput Davora Gobca nije tako slasno popio neki od naših koktela, oni su se ipak dopali brojnim glazbenicima kao što je to vidljivo iz trailera za emisiju.


Ako ste slučajno propustili emisiju, u cijelosti je možete pogledati ovdje. Koktel-bar pratite i na Facebook stranici, na Youtube kalanalu HRT-ai na Istagramu.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!