Grupa Magazin u Koktel-baru najavila svoju turneju po Americi

29.05.2018.

13:01

Autor: E.L.S./U.T.HRT

default error photo
Grupa Magazin u Koktel-baru najavila svoju turneju po Americi: „Publici tamo sviramo isti repertoar kao i u Hrvatskoj“
U posljednjem ovosezonskom Koktel-baru gostovala je popularna grupa Magazin. Na pozornici glazbene emisije HTV-a uživo su izveli svoje nove ali i neke starije hitove. Emisiju su otvorili aktualnim singlom Titanik.

No Magazinov Titanik nije potonuo. Štoviše pri vrhu je svih top-ljestvica s prekomilijunskim brojem klikova na Youtubeu.

Andrea Šušnjara, Željko Baričić i Nenad Vesanović Keko otkrili su urednici i voditeljici Uršuli Tolj svoje planove, ali se osvrnuli i na dugu prošlost ove grupe. Naravno, uz puno smijeha.

No, na pitanje je li repertoar za američku publiku isti kao za Hrvatsku, nisu imali jedinstven odgovor. Ili na kraju, ipak jesu? Pogledajte sami.Magazin će na svom prekooceanskom putovanju svirati u Sacramentu, New Yorku, Phoenixu i Los Angelesu.

Ako ste slučajno propustili emisiju, u cijelosti je možete pogledati ovdje. Koktel-bar pratite i na Facebook stranici, na Youtube kalanalu HRT-a i na Istagramu.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!