11:02 / 05.01.2016.

Autor: hina/t.k.b.

Guns N'Roses ponovo u izvornoj postavi

-

-

Foto: - / -

Američki hard rock bend Guns N'Roses nastupit će u izvornoj postavi na festivalu Coachella, 20 godina otkako su Axel Rose i Slash zadnji put svirali zajedno.

Američki rock bend Guns N'Roses nastupit će u izvornoj postavi na festivalu Coachella, 20 godina otkako su Axel Rose i Slash zadnji put svirali zajedno.

Organizatori festivala, koji se održava u travnju u kalifornijskoj pustinji 200 kilometara zapadno od Los Angelesa, u ponedjeljak su objavili program i time potvrdili nagađanja da će se Gunsi ponovo okupiti u izvornoj postavi nakon više od dva desetljeća.

Axl Rose, gitarist Slash i basist Duff McKagan posljednji su put svirali zajedno 1993. u Buenos Airesu na turneji "Use Your Illusion".

Na festivalu će se nakon pet godina stanke ponovo okupiti i grupa LCD Soundsystem.

Coachella, jedan od najpoznatijih svjetskih glabenih festivala, odvija se dva uzastupna vikenda u travnju, od 15. do 17. i od 22. do 24. travnja.
LCD Soundsystem će biti glavni izvođači u petak (15. i 22. travnja), Gunsi u subotu (16. i 23. travnja), a u obje nedjelje će to biti Calvin Harris.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!