08:49 / 31.03.2020.

Autor: I.D./HINA

Harry i Meghan oprostili se s fanovima na Instagramu

Foto: REUTERS/Simon Dawson

Foto: REUTERS/Simon Dawson

Foto: - / REUTERS

Govoreći o globalnoj situaciji, napisali su: Usredotočujemo se na novo poglavlje da bismo saznali na koji način svemu tomu možemo najbolje pridonijeti.
Princ Harry i njegova supruga Meghan, vojvotkinja od Sussexa, u ponedjeljak su se u posljednjoj objavi na Instagram profilu Sussex Royal oprostili od svojih 11,3 milijuna pratitelja i zahvalili im na potpori prije službenog završetka njihovih kraljevskih dužnosti.
- Harry i Meghan neće tražiti od SAD-a plaćenu zaštitu


- Dok svi tražimo svoju ulogu koju moramo odigrati u novonastaloj globalnoj situaciji kroz promjene u svojim navikama, usredotočujemo se na novo poglavlje da bismo saznali na koji način svemu tomu možemo najbolje pridonijeti. I premda nas više nećete pronaći na Instagramu, mi nastavljamo sa svojim radom napisali su Harry i Meghan na službenom računu Sussex Royal.


Harry (35) i bivša američka glumica Meghan (38) u siječnju su najavili da od idućeg mjeseca planiraju odstupiti s kraljevskih dužnosti te da kane voditi neovisniji, privatniji način života na relaciji Velika Britanija - Sjeverna Amerika.

- Hvala cijeloj ovoj zajednici na potpori, nadahnuću i predanosti svemu dobrome u svijetu. Radujemo se što ćemo se uskoro ponovno povezati s vama. Dotad se dobro brinite o sebi i vodite računa jedni o drugima, poručili su svojim fanovima.

Pošto su neko vrijeme živjeli u Kanadi, Meghan, Harry i njihov sin Archie preselili su u Los Angeles, rodni grad Meghan Markle u kojemu živi i njezina majka Doria.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!