07:07 / 27.03.2020.

Autor: M.M./Hina

Harry i Meghan preselili u Los Angeles

Foto: REUTERS/Henry Nicholls

Foto: REUTERS/Henry Nicholls

Foto: - / REUTERS

Princ Harry i njegova supruga Meghan napustili su Kanadu i preselili se u Los Angeles, gdje se planiraju za stalno nastaniti nakon što se povuku s kraljevskih dužnosti.
Princ Harry i njegova supruga Meghan napustili su Kanadu i preselili se u Los Angeles, gdje se planiraju za stalno nastaniti nakon što se povuku s kraljevskih dužnosti, objavio je u britanski The Sun.

-
Kraljica zabranila Harryju i Meghan korištenje kraljevske titule u brendu

Ako je vjerovati pisanju The Suna, Harry i Meghan su privatnim letom otišli u Los Angeles, pri čemu te novine ne navode kada, a glasnogovornik princa Harryja odbio je komentirati te napise.

Harry i Meghan prestat će sa svojim kraljevskim dužnostima krajem ožujka, te će, kako su najavili, izgraditi "novu progresivnu ulogu", uglavnom sa sjedištem u Sjevernoj Americi, koju namjeravaju sami i financirati.

Zadnjih nekoliko mjeseci sa sinom Archiejem živjeli su u Vancouveru u Kanadi.

The Sun, pozivajući se na kraljevske 'insajderske' izvore, piše i da je par preseljenje u SAD planirao već neko vrijeme, shvaćajući da u Kanadi iz različitih razloga neće uspjeti i da žele biti na području Los Angelesa, gdje je Meghan odrasla i gdje živi i njezina majka Doria.

Časopis People je, također pozivajući se na neimenovani izvor, objavio u da se par već uselio u dom na području Los Angelesa i da nisu izlazili van, jer je Kalifornija prošli tjedan uvela mjere protiv koronavirusa.

Istodobno, kuća Disney je objavila da je Meghan narator/pripovjedač u dokumentarnom filmu o prirodi "Slon", kojeg će prikazati 3. travnja na platformi Disney+, a novac od filma ići će u dobrotvorne svrhe. To je ujedno i prvi posao za bivšu glumicu otkako su ona i Harry u siječnju najavili da odustaju od kraljevskih dužnosti.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!